Etiketter

, , , , , , , , ,

Hittills har den här dagen varit frustrerade och stressande. Det beror på att jag har varit, i princip, tvungen att var hemma från jobbet. Det kanske låter konstigt för er – jag vet inte. Jag vaknade med huvudvärk, som blev värre. Eftersom jag börjar på eftermiddagen på torsdagar hann jag känna efter, så jag stannade hemma. Jag har svårt för förändringar i min planering.

Jag läste att migrän (som jag tror att jag fick) blir värre av att man tränar/rör på sig – över huvud taget – och inte vilar. Om det stämmer, betyder det att inte bör ha tränat. Då jag, som sagt, börjar senare på torsdagar – brukar jag träna innan jag åker till jobbet. Då har jag lärt mig något, för jag har aldrig tänkt på det förut.

Har du några erfarenheter av migrän? Vad fungerar och inte? / Migraine – What is working and what’s not?