Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vardagen fortsätter att snurra på. Cirkelvis, men små hack i.

Jag kom hem för ett tag sedan, efter att ha varit på jobbet och sedan hos sjukgymnasten för den vanliga träningen. I morgon blir det mycket att göra. Förutom jobbet, så har jag ett möte med efter arbetstid innan jag måste skynda mig till ett annat möte på andra sidan stan.

Mötet jag ska på sist är ett gynekologbesök. Jag funderar på om man kan stoppa in något i kroppen, så att mensvärken inte blir så smärtsam. Något hormonaktigt, som inte påverkar min medicinering.

Det här med mens när man har Asperger/AST är något jag är engagerad i. Jag var med i en artikel, som är utgiven det senaste året – läs den här . Som sagt – det är inte jag som har skrivit den. Jag är inget vidare fan av rubriken. Förresten – jag skrev denna , via projektet jag jobbar för (Lyssna på Oss) på samma tema.

Annons