Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

I morgon är det julafton, Igen, Som ni vet.

Jag ska hem till min föräldrar. Även mina bröder kommer dit. Det blir mysigt. Jag spenderade en stund med att dekorera paketen jag ska ta med mig, Med glitterband, rött band och färg/glittertejp. Flying tiger hade rätt mycket sådant.

I dag känner jag mig väldigt trött. Jag har snurrat runt lite otur. På väg hem från jobbet fastnade jag nästan i tunnelbanedörrarna. Det finns väl en anledning till ”se upp för dörrarna – dörrarna stängs”. Nej, men – folk var långsamma med att gå in. Jag orkar inte, för jag måste ha hörlurarna på mig då jag inte vill ha en massa intryck för överbelastar min hjärna. När jag kom hem ställde jag mig i duschen. Efter ett par minuter började ett larm på telefonen. Och där stod jag. Det fortsatte ringa. Stressande, minst sagt. Sen blev man knockad av en BH-bygel. Så kan det gå.

Vad ska ni göra på julafton?