Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Sömnen kommer som en vän

Den dömer ingen

Kent (2007)

Eller… Drömmar kan göra att man dömer sig själv. ~

Den här dagen har varit jobbig – både fysiskt och psykiskt. Jag har gjort flera saker, som är ett bevis på att min motorik och min koordination är ännu sämre än den brukar vara – när jag är trött. I natt sov jag, som jag skrev tidigare, inte alls mycket. Det rörde sig om ungefär 4 timmar, som inte ens var sammanhängande. Fast fokus har mer varit på mina motoriska misstag.

Hoppas jag inte håller på att gå in i en period av dålig sömn. I dag har jag känt mig frustrerad och utmattad. Det här kommer inte att fungera i längden. (hypo)mani triggas av just detta – dålig sömn. Dessutom har jag ofta då svårt att koncentrera mig på det jag ska. Fokus ligger på att hålla sig vaken.

Mina mediciner gör att jag inte drömmer så mycket, tror jag. Jag brukar vara ganska ”klubbad” när jag sover. För det mesta. Förutom i skit-perioder, som gör att man ligger sömnlös stora delar av natten och ältar världen till minsta partikel.

Hur brukar din sömn se ut?