Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , ,

Mitt humör, eller möjligtvis känslomässiga svängningar, är oberäkneliga. I alla fall inombords, men det är inte alltid de märks utåt. Lite obehagligt ibland.

Efter att jag var på Dynamo handlade jag lite saker till i morgon. Lillebror J fyller år då. Eller.. Egentligen är han väl inte så liten längre. I mitt huvud är dock min lilla, söta skitunge. Jag lovade mamma att köpa vegansk mozzarella, för han vill äta pasta med pesto och tomat/mozarella-sallad till. En vegansk variant. När jag var växte upp åt vi alltid det på fredagar. Pappa gjorde alltid hemgjort pesto då. Det är väl någon slags nostalgi i det hela. Har ni någon nostalgi-maträtt från när ni växte upp?

Jag har känt mig trött sedan jag kom hem. Mer i kroppen. Fast det är väldigt standard för mig – att vara helt slut när jag kommer hem. Sedan att det är fredag gör, för min del, att jag känner mig ännu mer trött – i psyket, mer. Som ni säkert vet, så fungerar jag inte så bra på lediga dagar. De utan rutiner. Speciellt om det inte finns något klockslag att anpassa sig till, som man kan bygga resten av dagen kring.

Nu ska jag återgå till att kolla på Solsidan. Hoppas ni får en skön fredagskväll. TACK för att just du läser min blogg! <3