Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Dagens känsla är helt klart irritation. Inte för att man behöver utse en ”dagens känsla” varje dag, men jag tror ni förstår min poäng. Hur som helst, så kände jag att jag hade intresse av det nu. Jag har känt mig lite som en tickande bomb. När jag var på väg hem från sjukgymnasten och väntade på bussen såg jag en person jag tror att jag träffade på för några veckor sedan. En kärring, som försökte läxa upp mig om något som hade med munskydd att göra – då hon själv inte tog på sig sitt förrän hon var inne i bussen. Jag såg alltså henne igen och eftersom jag redan var lite småirriterad, så tänkte jag: ”inte den där kärringen igen!” Sedan skrattade jag nästan åt mig själv för att jag tänkte, just då, på ett ”bitterfittigt” sätt. Jag vill också poängtera att när jag använder ordet kärring, så har det ingenting med ålder att göra – det handlar mer om ett störande beteende.

Jag hoppas att ni förstår min kärring-historia och varför jag tycker den är smått komisk. Hur som haver – jag tror det var samma dam som jag såg förut. Anledningen? Samma busstation. Hon såg bekant som fan ut. Nu måste jag sluta svamla om henne. Hon får väl inte äta upp min hjärna…

Som ni läser, så har dagen inte gått helt smärtfritt. Jag har inte känt mig helt utvilad, fast jag sov 7-8 timmar. Det gör att jag har känt mig aningen sliten, men jag får väl hoppas på lite mer sömn i natt. Kvalitetsömn. Det kan varit det som saknades. Kanske därför jag inte blev helt utvilad. Äh, skitsamma.

Okej…