Etiketter

, , , , , , , , , , ,

När jag kom hem, eller snarare bänkade mig själv för vaping, var jag så trött att jag ville skrika rakt ut. Efter att jag jobbat på Dynamo hade jag ett par ärenden. Min brandvarnare började pipa i morse, så jag skulle köpa ett nytt batteri till den. Sedan behövde nya coils till the vape. Sedan hade jag beställt nya linnen, som jag fick hämta ut på ombud. Solen var för stark, så jag såg inte mycket. Skoskav, vilket påminner mig om att jag måste kontakta ortopedtekniska angående mina skor.

Mina perceptionsstörningar gör att solen blir väldigt utmattande. Ljuset, intrycken. Det blir svårare att gå rakt. Jag vet, snart måste jag börja använda solglasögon. Jag tycker att det är smärtsamt att det blir varmare ute. Det är väl smått provocerande för många, men jag tycker inte om värme. Tanken på att inte kunna vara i min lägenhet, för att det är för varmt, skrämmer skiten ur mig. Min lägenhet blir en bastu på sommaren och jag kan knappt vistas här. Jag sover med en frysklamp i famnen för att inte svettas sönder. Då får jag väl låtsas att det regnar…

Jag slänger också upp en bild på ett av mina nya linnen med texten ”Black is my happy colour”