Etiketter

, , , , , , , , , , , , , ,

När jag åkte hem i från Sylvia gick jag förbi affären för att köpa några saker. Jag får nästan alltid panikångest när jag har handlat. Dessutom är jag alltid helt utmattad när jag kommer hem. Då kan jag knappt stå upp. Med ett enormt stresspåslag, svettningar, ångest och frustration vet jag inte om det är värt det – att man istället skulle beställa hem mat mer regelbundet. Är det någon som vet någon bra sida som har bra utbud på vegansk mat? För några dagar sedan beställde jag från Coop, men de var lite för dyra.

Nu ska jag försöka släppa det här med mathandlingskaoset och mer fokusera på att vila och att jag har haft en superhärlig dag med Sylvia.

Det känns som att jag ofta skriver att jag ska ”vila”. Förmodligen beror det på att jag ofta skriver när jag kommer hem – längre inlägg. Då är jag ofta väldigt trött. ”Vila” , i den bemärkelse, betyder oftast att kolla på TV-serier, lyssna på musik eller dricka något jag är sugen på. Ni vet, typ Loka crush eller liknande. Eller te, kaffe eller någon annan varm dryck. Vad betyder ”vila” för er – i de flesta fall?