Etiketter

, , , , , , , , ,

I natt sov jag inte bra, men åtminstone lite. Även om jag inte kände mig utvilad. Jag vet vad som håller mig vaken, tror jag. När jag har svårt att somna. Inte när jag vaknar till på natten eller tidigt på morgonen.

”Dom som skiner” – Thåströms nya platta – snurrar under dagarna på Spotify. Den är grym. Min standard-spellista, där den självfallet ingår, spelas på natten. Jag kan inte sova när det är tyst. Då dagen har fortskridit har det hänt lite mindre saker, som gjort mig irriterad. Sedan var det också en otrevlig tant som pekade finger åt mig och Carolina – bara för att jag reagerade när hon gick rakt in i någon av oss.

När jag kommit hem var det dags för schemalagd städning. Sedan har jag ätit middag, vilat och tittat på the Dr Phil show. Snart har jag kvällssamtal med personalen på LSS-boendet.

Vi hörs! Tack för att just du läste. <3