Etiketter

, , , , , , , , , ,

Tankarna snurrar. Väcker mig på natten. Som snöflingor med en elak underton. En till måndag med en frustrerad hjärna – med trötthet som primär orsak.

Det börjar ljusna – gradvis – ute och det gör mig smått vemodig. Jag gillar, som bekant, vinterhalvåret. Vår/sommar skrämmer mig. Det beror mest på att jag ogillar värme och stark sol. Jag har lärt mig att mina synproblem, som nyligen uppdagades, gör mina perceptionsstörningar värre. Starkt solljus är smärtsamt.

System Of A Down – Atwa spelas just nu. En favorit från förut, men bra är den. Det är kul att återupptäcka musik.

Orden flödar oftaa i mitt huvud. Det är nog rätt sällan jag minns något, trots att det tidvis är detaljerat. Sådant som jag vill skriva, berätta, beskriva. Jag har mycket idéer, men inte tillräckligt med energi. Orken finns inte alltid där.