Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Den här dagen har varit jobbig – känslomässigt. Jag fick att jag så att jag gjort någon person illa, vilket inte alls var min mening. Möjligtvis är jag överkänslig nu, men jag vill inte vara någon som får någon annan att känna som jag ofta gör (i sociala situationer). Jag hatar missförstånd. Det var inte min mening. Förlåt…

Jag lyckas aldrig lista ut hur jag ska spänna mina vinterskor, som jag fick hämta på ortopedtekniska. På fötterna, innan jag tar på mig skorna, har jag min fotledsstöd. Kanske hade jag spänt dem för hårt, inte skorna. Eller så var det tvärtom. Eventuellt båda.

Nyss läste jag ut ”Konsten att fejka arabiska” av Lina Liman. Det är en fantastisk skildring av en kvinna, som fått sin autism-diagnos sent i livet. För sent, alltså. Det är i för sig aldrig för sent. Min poäng är att hon bör fått den tidigare.