Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Jag är så trött att jag knappt vet ut eller in eller… Fan! Inte vet jag.

Okej. Dålig sömn i två nätter. Den här natten känner jag nästan en press att jag måste sova. Jag menar mer att det här verkligen är en trigger för min bipolära sjukdom. Alla behöver sova, men jag blir psykiskt sjuk av att inte få sova. Dessutom blir mina sårbarheter, på grund av min Asperger-diagnos, tydligare. Hur påverkas du av sömnbrist?

Det är kväll nu – snart dags för att sova. Jag blev smått grillad när jag satt med familjen på en balkong i flera timmar. Smorde in mig nyss med aloe vera gel. Min poäng med det är att jag hoppas att det inte kliar så att det stör mitt insomnande. Tur att jag plockade på mig den där tuben på apoteket när jag var där senast. Ta det lugnt i solen, hör ni – annars kanske solen kommer och jagar er med en smörgåsgrill. Man vet ju aldrig, tänker jag.

God natt! Sov gott <3