Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dagen har präglats av mensvärk, trötthet och periodvis risigt humör. Fast nu är jag hemma, så det finns ingen som tar skada – på samma sätt.

Fast det här med mens är visserligen bara att stå ut med. Man kan förstås stoppa in diverse p-piller, p-spruta och så vidare. Jag är dock rädd för att det skulle påverka min bipolära sjukdom och medicinering negativt. Det vore dock skönt att slippa besvärliga saker som har med menstruationen att göra. Jag har inte så bra kolla på detta, så jag tänkte bara nämna det. Har du erfarenhet av symtomlindring vid mens via preventivmedel? Kommentera!

Resten av dagen ska jag vila skiten ur. Sedan har jag en positiv nyhet… också. (:

JAG FICK BEVILJAD SJUKERSÄTTNING av Försäkringskassan! Då jag inte vet så mycket om det, eftersom jag inte haft det förut, kommer jag troligtvis skriva mer om det senare.