Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Jag kom hem för ett antal timmar sedan. Extremt trött, sliten och överstimulerad. Resan har varit bra, i stort sett, då jag kämpar med att vara en aspie (att ha Aspergers syndrom). Sociala koder/kommunikation, motorik, lokalsinne och bokstavliga tolkningar är det jag kämpar med när jag är bortrest. Fast också alla andra dagar, men jag menar att det är de sakerna som märks tydligast då.

I morse var jag uppe ca kl 4 i Tirana och tog mig till flygplatsen med familjen. Jag hade väl sovit ca 3 timmar. Problemet med för lite sömn när jag ska resa är att jag har ännu mindre filter för intryck. Det är smärtsamt. Gör min förbannad, frustrerad, Så mitt humör har inte varit så bra. Svängigt. Dagar som den här gör människor mig galet stressad och öppnar för misssförstånd.

När jag var på tunnelbanan var kom det en SL-kontrollant. Jag hade inte med mitt intyg, som gör att jag får åka på reducerat pris. Jag kände hur irriterad jag blev på att personen inte verkade tro mig, eller missförstod hela situationen. Precis som jag.

(bilder från resan är publicerade de senaste 7-8 dagar, för dig som vill se)