Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tankar. De väcker känslor. Starka. Det kan de vara, ibland. Smärta. Psykiskt.

Jag håller på att gå igenom lite gamla inlägg, för att lägga till taggar. Så att de blir lättare att hitta dem, för er – som är nyfikna på vad som har hänt för några år sedan. Går du igenom dina gamla inlägg? Ibland kan man hitta spännande anekdoter, eller se hur man har utvecklats. För mig – jag kan ta reda på hur ofta jag verkligen har bytt hårfärg.

Sedan är det så att jag ofta har varit väldigt förtegen om vad som verkligen händer i mitt liv. Om det är något jag har känt mycket ångest, stress, frustration, skam eller skuld över – har jag låtit det passera. Då ar det blivit mycket inlägg om att jag mått dåligt eller så försökte jag förtränga det helt.

I alla fall på bloggen. Händelsevis i verkligheten också. Bra? Dåligt? Det beror nog på situation och perspektiv.